Tuesday, 12 May 2015

Hari ini..

Assalamualaikum..


Hari ini? Hari ini.. sebenarnya aku tak tahu nak cakap apa. Huhuhu. Setelah 2 BULANN. 2 BULAN bebbb aku tak menuliss blog. Hamekk kau. kepala aku sudah tak tau nak cakap pasal apa. Haha. Guess what? Aku online dekat maktab. Miahahhaa! Ini kelebihan aku sebagai join kelab ni. Mehehehe. Soo gais.. miss me. Kfine. Nobody. HAHAHA


No it's okay. Aku tak kisah pun. Huhuhu. By the way.. tak sangka.. tak sangka gila dah 5 tahun aku berblogging. Dan selama 5 tahun ni aku dapat kenal ramai kawan. Actually bukan kawan... tapi lebih kepada akak-akak blogger. Huaahaha. Mostly yang aku kenal, dah habis sekolah. Bersyukur ada juga nak kawan dengan dak skolah macam aku ni hah.





Happy Anniversary untuk blog kesayangan aku. Dah genap 5 tahun usia awak sayang. Dah sebaya dengan umur adik aku rupanya. Huhuhu. Moga blog picisan ini walaupun tak beberapa nak memberi manfaat sangat.. aku harap ada lah benda baik yang korang amik. Jangan la ikut perangai aku yang tak berapa nak flawless tu. 

Anyyywayyy. Minggu depan aku ada exam. Pfttt~ Final SEM 1. Huahaha. 3.5? Maybe. Entahlah. Cam tak de harapan je. Uhukk. Tak apalah. Apa-apa pun, fighting!



So.. sebagai akhir kalam. Aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi menjadi reader, follower dan sahabat alam maya ini dan sebagainya. Thanks a lot. You guys mean so much to me. Aku harap perkenalan kita semua ni long lasting. Kepada hakak-hakak blogger kesayangku. Huhu. Thank you so much. Me love you so much. 

Aina doakan agar akak-akak dan readers yang lain sentiasa di rahmati oleh Allah dan sentiasa dalam redhaNya. Maybe kalau kita tak jumpa dekat dunia..  Kita jumpa di sana. Hehe. 



So.. maassalamah. ^^